Kızılcık Şerbeti'nde kriz sonunda patlak verdi! Sibel Taşçıoğlu senaristi takipten çıktı! Açıklama gecikmedi

Hazel

New member
Kızılcık Şerbeti'nde kriz sonunda patlak verdi! Sibel Taşçıoğlu senaristi takipten çıktı! Açıklama gecikmedi
Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu ile Doğukan Güngör’ün paylaştığı reyting rekortmeni dizisi “Kızılcık Şerbeti” son bölümleriyle sosyal medyayı salladı.

Dizide Pembe karakterine hayat veren Sibel Taşçıoğlu'nun hikayesinin biterek projeye veda etmesi büyük ses getirdi. Taşçıoğlu'nun diziden çıkartılmasıyla birlikte birçok iddia ortaya atıldı.

kızılcık 3

Sibel Taşçıoğlu yayınladığı veda mesajında da "3 sezon boyunca kalbimin en derin yerinden can verdiğim bir hikayeye bugün veda ediyorum. Her anı, her sahnesi, her dostluğu unutulmaz. Birlikte çalıştığım ekip arkadaşlarıma, kamera önünde ve arkasında emeği geçen herkese, canlarım ,tüm oyuncu arkadaşlarıma, beni sevgiyle kucaklayan izleyicimize minnetle. Hoşçakalın... Hepinizi çok seviyorum" ifadelerini kullanmıştı.

kızılcık 5

Taşçıoğlu vedasının ardından şaşırtan bir hamlede bulundu ve dizinin senaristi Zeynep Gür'ü Instagram hesabından takipten çıkardı.

AÇIKLAMA GECİKMEDİ​

Taşçıoğlu'nun kendisini takipten çıkardığını haberlerden öğrenen Zeynep Gür'den yanıt gecikmedi. Ünlü senarist; "Vallahi bende haberlerden öğrendim takipten çıktığını. Bu bir hikaye meselesiydi. Hep profesyonel düşündüm ve böyle devam edecek. Dizi mantığında hikaye esastır. Bizim amacımız da hikayenin bir otuz bölüm daha devam etmesidir. Ben kendisini takip ediyorum. Tepkilerin sosyal medyadan verilmesini de biraz çocukça buluyorum. Şahane oyunculuğu için de kendisine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

İkili arasında yaşanan bu gelişme sonrası, usta oyuncunun senaristlerle anlaşmazlık yaşadığı iddiaları yeniden gündeme geldi.